Чи

              *    *    *

Чи зрозумієш ти мене,
Коли в ночі торкання
Мої, чи може не мої,
Мов несподівані дощі,
Мене й тебе єднають.

Якщо відважитись на мить…
Мов поклик тихих сходів
Твоїх, чи може не твоїх
Сягає до самих глибин.
Такий відвертий погляд…

І мріють квіти у степу
Про наші поцілунки.
Танцюють з вітром пелюстки,
І краплі лагідно-близькі.
І шепіт листя чути.

                29 Травня 2007 р.

               *   *   *


Рецензии