Життя-це гра

Життя – це гра.
У кожного вона своя,
Незрозуміла,дивна,не відома.
Неначе бій усе моє життя,
Питання часу хто тут переможе.

Сьогодні я веду,
А завтра – ти.
Неначе хрест на новій мрії й щасті.
Ми дві душі,дві крапельки роси.
У цьому світі,в цьому тілі й однієї масті.

Сьогодні на вершині ти,
А завтра буде боляче упасти.
Ти проклянеш мене й усі гріхи
І перше місце що віддав назавжди.


Та першим буди складно,
Знаєш це і ти.
Ми разом на вершині щастя.
І що тепер?Куди тепер іти?
Так,ти був правий,
Першим бути важко!


Рецензии