Оченята тво...

Оченята твої наче сонце далеке,
Освітили усе й життя все моє.
Ти для мене мов зоряне небо,
Ти для мене все щастя моє.


Кожен подих святого повітря,
Кожна крапля твоєї сльози,
Відбивається в серці людини,
Відбивається в серці моїм.


Я боюсь що ніхто не повірить,
Я боюсь що ти скоро підеш,
И залишиш ти тільки події,
И залишиш лиш згадку про все..


Рецензии