NоvеLittо
Шолом золотий...
Криці пекучий дотик.
Лицарю вкотре сниться
подих пекельний Змія.
----
Відгук далеких світів?
Небесне знамення?
Чи запуск новий стратосферного зонду?
Переполоханий птах тишу на клаптики крає...
Воля лякає
чи лис?
----
Пестливі руки гамують біль.
В їх дотиках кохання, ніжність.
Хвороба згине, люба, вір_не_вір!
Прислухайся!
Ти чуєш шепіт липи?
----
Свидетельство о публикации №110072305158