Одне кохання на двох

Я пригадую час,
Разом прожитий час,
Неповторний час,

Де рука у руці,
Де маршрутне таксі
Поєднало нас.

Я для тебе складав
На серветках вірші
У нічних бістро.

У стрімких почуттях
Вирувало життя
Наче дивний сон!

П-в:

Лину, у думках до тебе лину.
Плине, плине час, несе хвилини.
Чуєш, в нас життя на двох – єдине,
Одне єдине на двох

Я вигадую світ,
Мій намріяний світ,
Фантастичний світ.

В цьому світі удвох,
Ми з тобою – удвох!
Ми і є цей світ!

У мій світ зазирни,
До плеча пригорнись.
Не лишай мене!

Як захочеш піти
В невідомі світи,
Зачекай мене!

П-в:

Лину, у думках до тебе лину.
Плине, плине час, несе хвилини.
Чуєш, в нас життя на двох – єдине.
Прошу тебе, повернись!

Сяють – лиш до тебе очі сяють.
Знаю, це кохання серце крає.
Тану, та в твоїх долонях тану.
Хоча б на мить залишись!

Одне кохання на двох!

Одне кохання на двох!


Рецензии
Отлично, можно смело продавать.
Видно четкое понимание того, что есть профессиональный текст эстрадной песни.

Мертвый Журналист   12.08.2010 15:45     Заявить о нарушении
Спасибо. Я этот текст очень долго "рожала". Тем более, что музыка, на которую он писался, хороша. Не хотелось испортить.

Йенн   13.08.2010 10:04   Заявить о нарушении