Надiла я сукню, на сукнi тiй квiтка пiсня

Наділа я сукню, на сукні тій квітка,
А вдома ростуть троянди,
Ой, на моїй сукні вишита квітка,
Дороща за всі діаманти.
Ой, на моїй сукні вишита квітка,
Дороща за всі діаманти.

А я у тій сукні пІду до клюба,
ПідУ з усіма загравати,
А я в сукні з квіткою пІду до клюба,
Щоб тебе забути й не знати.
А я в сукні з квіткою пІду до клюба,
Щоб тебе забути й не знати.

А квітка та клмче з самого світанку
Та й просить забути навіки,
Ой, квітка та клмче з самого світанку,
Троянди - то й всі мої ліки.
Ой, квітка та клмче з самого світанку,
Троянди - то й всі мої ліки.

Ти квіточко-квітко, мені ти розкАжи,
КУди ідти мені, кУди,
Ой, квіточко-квітко, мені ти розкАжи,
Чи буде моїм, чи не буде.
Ой, квіточко-квітко, мені ти розкАжи,
Чи буде моїм, чи не буде.

Наділа я сукню, на сукні тій квітка,
Недоліки всі мої й вадиЮ
Ой, ти розкажи мені правду всю, квітко,
Скільки ж мені сумувати?
Ой, ти розкажи мені правду всю, квітко,
Скільки ж мені сумувати?


Рецензии
Сашенька, сколько лет, сколько зим? Жалко, что я не шибко размовляю на этой мове, а то бы написал по существу) А так, просто приятно тебя видеть.

Эдуард Суровый   13.08.2010 12:21     Заявить о нарушении
...ааааааааааа!!!!!!!!!!!! и я тебя рада видеть!!!!! сейчас буду изучать твою страницу на предмет новых гениальных мыслей и афоризмов вроде "трамвая желаний"))))) Супер!)))

Кассандра Римски   13.08.2010 23:33   Заявить о нарушении