Ненька. на укр
Старая матуся.
Ой, живiть гарненько!
Я до Вас вернуся.
Поцiлую в руки
I загляну в очi,
А там зiрка муки,
В серцi бiль клекоче.
Та й з чого? - спитаю,-
Що за Божа кара?
Хiба не кохаю
Край, як небо хмара?
-Та нi, рiдний сину,
Доля пiшла крином.
Всi за Украiну!
А щастя пiд тином.
Свидетельство о публикации №110072207308