Ти
Я сонечку ласкаво посміхнусь.
Твоїм коханням лагідним зігріта,
До тебе світлом неба повернусь.
Насниться сніг. Одразу я прокинусь.
"Твоє тепло - як літо!",- прокричу.
Не страшно, що ти плюс, а я не - мінус.
Зі мною ти і літо досхочу!
Свидетельство о публикации №110072201750