13

Ax, xelagari nman
Korcrel em indz,
Ax, harpaci pes
Thuilacel em es

Mek anjatvac cicaxum,
Mek ushki galis u lalis,
Mek kanchum em Astvacin
Ax, uj tur ch paxchem es kyankic

Es k qnem haverj qnov,
Miain mianam amen gnov
Im kyanki kesin gone mi or,
Hoqis u sirts thoxnem ir mot..


28 февраля, 2010


Рецензии
Твои стихи такие же красивые, как ты!

Ара Саарян   02.12.2010 14:07     Заявить о нарушении
большое спасибо)

Армине Асатрян   08.05.2011 16:33   Заявить о нарушении