Бэхет син кайда?

 Урманнарда адашып,
йори бэхет ялгышып.
Эзлэсэндэ юк файда.
Бэхет син кайда кайда?
Этеп тортеп фикерне
кимсетмэ гомеренне.
Парлы канат, парлы куз.
Эзли эзли арсан, туз.
Кемгэдэ бэхет кирэк.
Тапканнары бик сирэк.
Шуларга да карамыйча.
Мина бэхет бик кирэк.
Калган эшкэ явар кар.
Эзлэгэндэ омет бар.
Эзлэ эзлэ, куз курер.
Урынын турдэ булыр.
Унга-сулга карамыйча.
Ходай сина коч бирер.


Рецензии