Для чого тут та що робити?

Мені здається снився сон
що я колись був немовлятком.
Не знав що діється кругом,
про все питав у мами з татком
мені малому пояснити
для чого тут і що робити?

І крок за кроком рік за роком
прожив я золоте дитинство.
Батьків любовю був окутий,
та голос мій не був почутий
для чого тут і що робити?

Потім прийшла пора любити
и я любив дівчат красивих
навчився квіти дарувати
і навіть віршики писати
щясливі дні у тому сні.
Та тільки був у тишині
себе втомився я питати,
для чого тут і що робити?

Знайшов свою я половину.
Дали життя ми з нею сину.
В любві добрі ми проживали,
так як батьки нас научали.
А потім дочка появилась,
така красуня получилась.
живем ми так и до тепер
і так надіюсь будем жити.
Проте питання не забув,
для чого тут і що робити?

Те що було...неначе сон,
а те що буде будем знати.
Для того тут щоб пізнавати.
Життя щоб дітям дарувати.
Любові та добру навчати,
свої знання їм передати.
для того тут щоб зрозуміти,
для чого тут і що робити?


Рецензии