Це не метафора, це - д агноз...

Це не метафора, це - діагноз.
Здавлює горло тривога і спека.
Ти завжди поруч і ти далеко,
Як ледве чутний дитячий галас.

Ластівки знов не віщують зливу.
Я ще поплаваю, йди на бегег.
А я сьогодні така щаслива
Від твого погляду і цукерок:)
                18.07.2010


Рецензии