Слiд
Як з вичавок зробити соковитим плід.
Змиритись лиху. Так колись було і нині.
Такий він - твій життєвий залишаєш слід.
Щасливий слід, другий до краю горя -
в один зіллються. Міліони всіх слідів -
в цілющий плід всіх знань безмежних моря,
всіх почуттів... у мудрість прададів, дідів.
2010 г.
Свидетельство о публикации №110071806028