Тримай мене...

Тримай мене, чуєш? Ось - я, а ось - вітер.
І ти не вщухаєш, і ти не болиш.
Я не пам ятаю ім я твого літер,
А тільки тривогу, і посмішку лиш.

А час зупиняється кожного ранку.
Твій чорний годинник не хоче іти...
Мене й сигарету тобі до сніданку,
І трішечки кави, і трішки біди.
                17.07.2010


Рецензии
Дякую,Аню! Дозвольте заходити?
І.

Ирина Михайловна Козлова   19.08.2010 23:01     Заявить о нарушении
Спасибо.
Всегда Вам очень рада)

Анна Кириленко 2   19.08.2010 23:02   Заявить о нарушении