Любов. Бог?

Сьогодні я тебе кохаю. А завтра...
Може й не згадаю.
Сьогодні є ти у мені. А завтра будуть вихідні.
Моя любов як крила ночі -
Темно, та й сліпе ясні очі.
Година. Друга...
Божевільня.
Коли світанок? Буду вільна.
Його почую - стане легше.
Немов хтось клітку відпирає. Сама неможу відчинити.
Цей Хтось - молитва Богу. Відчуває?
Хто його знає! Чи є той Бог?
І що він є?
Чи чує він цей монолог?
Чи лиш до стелі дістає?..
Мій Бог - любов. Поклони я їй б`ю.
Вона тікає - я її ловлю.
Вона не цінить тих, хто молиться на неї.
Їй не потрібні жертви, і покаяття.
Вона приходить, й надихає кроком феї
Саме до тих, хто вже за крок до небуття.
Чому ти йдеш від мене? І чому знов повертаєшся?
Навіщо ти зі мною граєшся?
Чи є то сила, а чи то є моя слабкість?..
Чому мене ти то рятуєш, то вганяєш в смуток?
Я балансую на межі. Ввісні.
Лиш зрушу один крок...

Так а чи є той Бог?

16.07.2010


Рецензии