СУМ
Дорогу в ніч, мороз і сніг
Зелений чай , гарячий душ
Духмяний хліб і ніжність рук
Гітару, спів, дощ і вірші
Розмови довгі у ночі
І очі в очі, і тепло
І пристрасті п’янке вино
Вечірній парк і водоспад
І блискавок небесний знак
І тіней танець при свічі
І поцілунок на зорі
…минулося… пробач мені,
Я прагнув ніжно, лиш тобі….
…стіна глуха, ходжу по краю
Та все ж, чомусь, тебе чекаю
Свидетельство о публикации №110071706738