Обидва ми слiпi

Непомітна фігура у чорному
розбила скло моїх очей -
ліхтарів.
Темно-синє полотно
розчинилося у райдужній оболонці
вологих зіниць.
У кожному предметі неосвітленої кімнати
мої біотоки відчувають тебе.
Аби хоч якось співіснувати,
ми перетворюємося у тіні оточуючих речей.
І вже
роздирають туманні сумніви
щодо існування нас, окремих колись,
паралельно.
Ми - тіні, ми гуляємо скрізь і ніде,
ціле невід`ємне.
Непомітна фігура у чорному
розбила скло моїх очей -
ліхтарів.
Два безкрилих самотніх літаки
зіткнулися у небі.
Сонце-місяць у човні
весла в море упустив.
Обидва ми сліпі
в заручниках у темряви. (15.07.2010)


Рецензии
без коментарiв.
Ви й самi вже вiдчуваєте, які вірші - ВІРШІ :)

Костинский Андрей   18.07.2010 23:03     Заявить о нарушении
О, ТАК )))))!!!

Оксана Мосенцева   21.07.2010 00:32   Заявить о нарушении