Колискова

Спи, дитино моя мила,
оченята закривай.
Хай чарівний сон навіє
Тобі Святий Миколай.
Підростеш, змужнієш ти
Й помандруєш у світи.
Всяке прийдеться зазнати-
Болі, радощі та втрати.
Ти одне, мій милий, знай-
Рідний край не забувай.
Це святе, моя дитино
Пам"ятай це, любий сину.
Ну а поки ти малий
Й твоє серце повне мрій,
Насолоджуйся святою
Ти дитячою порою.


Рецензии