Залом

Усё супраць мяне ізноў.
Жаданні мокнуць пад дажджом.
Каб крычаць, у мяне не хапае слоў!
Унутры мяне залом.
Як вынік апошніх стом.

Я не магу спаць ноччу.
Я не ведаю, што адбываецца.
Думкі блытаюцца, яны скочуць.
Я паабяцаў сабе не азірацца.

Вашы позіркі я пахаваю.
Вашы прагныя душы я заглынаю.

Ва ўсіх вачах атрута і нават у тваіх.
Але, я іх не бачу ўжо цяпер.
Прад вачыма толькі пустыя вокны і згасае адлюстраванне ў іх.

Вашы позіркі я пахаваю.
Вашы прагныя душы я заглынаю.


Рецензии