бюджет

Трищiть бюджет як той кавун, що не дали дозрiти.
Принесли в хату i на стiл, щоб потiм подiлити.
Сiмья велика, а кавун, такий малий кругленький.
Що я його и сам би з"iв, та треба ж дати й неньки.

Сидять навколо и гaдають, кавун очима роздягають.
Що вiн малий,це те що мають,а що в серединi не знають.
Лiвi кажуть рiжте вздовш, а правi натякають...
Ми вже рiзали уздовш, i знов людей лякають.

Але центристи щось мовчать, вони погодились почать,
I злiва рiзати i справа аби наiлaся орава.
Спочатку рiзали шматки, а потiм на шматочки.
Потiм на кусeнi малi, та й зовсiм на кусочки.

А руки тягнуться туди де крихти вже зостались.
А бiльшостi, як не крути, нiчого не дiсталось.
Кажуть що сильний вiтер був,i все через горба роздув.
Сидить чекае вся юрба, коли повiе з за горба...

Слава Морозу --спiкеру


Рецензии