Парацетамол

Це вісім аш дев'ять ен о два
Це не просто вам слова.
Якщо раптом заболіла голова,
Випий - зразу добре стане.
Все боліти перестане.
Біль у спогадах розтане.

- Що це? Що це?
Що нам пити?
Де це?
Де можна купити?

Якщо в Вас температура,
Тридцять дев'ять крапка три.
То візьми клавіатуру
І на місце поклади
Бо це Вам не допоможе.
Краще Ви візьміть цю штуку,
З'їжте й випийте води.

- Так Ви скажете нам, що це?
Чи додому нам іти?

Якщо раптом в Вас у горлі
Почало сильно шкребти...

- Годі! Нам уже набридло
Слухати оце повидло.


Рецензии