Bu curne yasayis neye lazimdir..

Neden sohbet acim,neden danisim,
Elimde susanda telli sazimdir.
Sen od ol,kozunle mende alisim,
Bu curne yasayis neye lazimdir.

Bagbanlar yatibdir bag gedir elden,
Quzeyler tutulub dag gedir elden,
Oluler oludur sag gedir elden,
Bu curne yasayis neye lazimdir.

Kitablar yazilib qalaq-qalaqdi,
Ekilen bugdadir,biten alaqdi,
Varlisi ayaqli,kasibi colaqdi,
Bu curne yasayis neye lazimdir.

Zemane deyisilib yoxdur bir elac,
Kimisi kef cekir,kimi yatir ac,
Bir kagiz parcaya olmusuq mohtac,
Bu curne yasayis neye lazimdir.

Ellerim titreyir yazmayir qelem,
Goren ne dusunur bu qoca alem,
Alimi et satir,hekimi kelem,
Bu curne yasayis neye lazimdir.

              13.07.2010


Рецензии