я... ти... ми...

експромт "народжений" у нічному потязі під стукіт колес і часу... без правок...
як є...

* * *
є я, яка з тобою хоче бути...
є я, в якої щез вже інтерес...
є я, яка вже мріє все забути...
є я, що мріє в височинь і до небес...
є я - роздвоєна аж навпіл...
є я - одна у однині...
є я...
є ти, якого до не стями я кохаю...
є ти, якого я чогось ще вчу...
є ти, якого я не знаю...
є ти...
є ми...

по цьому ставлю я три крапки... далі можливе продовження... можливі думки і образи, адже так часто хочеться стати ліричною героїнею чи то своїх чи то твоїх поетичних пошуко-експеременто-визначень... але це вже інша історія, а не експромтн "народжений" у потязі...


Рецензии
бувають такi вiршi, в які закохуєшся з першої строчки, з першого слова, з першої літери. Кать, цей вірш я сміливо відношу до цієї групи. закохалась.

Вахламова Валерия   18.09.2010 21:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.