Долонi

                *    *    *

Долоні
М’які.
Поволі
Стрункі
Думки.
А очі такі
Глибокі.
Такі,
Як сни
Мої, що колись наснились,
Іще тоді,
Далеко, десь у дитинстві,
З давніх давнин.
І щось є таке знайоме
В твоїх очах.
Так дивно це відчуваю
Саме зараз, у цей час.
І з кожним кроком все ближче
Твоя душа…

                30 Січня 2008 р.

           *    *     *


Рецензии
Красивые стихи :)

Вы с Украины?

Дмитрий Вишневый   13.07.2010 20:19     Заявить о нарушении
да.
днепропетровск.

Йескела Вонави   13.07.2010 20:43   Заявить о нарушении