Какво съм аз

Какво съм аз? Едно мъниче,
една прашинка в този свят,
понякога тъй безразличен,
забързан в своя кръговрат.

Светът върти се, се не спира...
Минават дни и векове.
Звезди се раждат и умират,...
но всеки някого зове...
Да сме едно, да бъдем цяло...
Човечество, живей, свети!
Без спор за щяло и нещяло
живот по-хубав в мир гради!

       02.06.2010 г.


Рецензии