Нехай, жива ще над я...

Нехай, жива іще надія
В останніх подихах життя.
Не улетить із серця мрія
На синіх крилах забуття.

Не знає моє серце втоми
Від довгой кривди та страждань,
І не скажу собі ніколи,
Що все було колись на жаль.

Цей жаль не стане ссати душу.
Від тьм'яних спогадів втекти
На край життя волію, мушу
З собою світло зберегти.

Я пориваю день із днями,
Де сітка спогадів - лиш в снах.
І море сльоз над берегами
Я утоплю в своїх очах.


Рецензии