Я знаю...

Я знаю, ти мене любив,
Хай кажуть всі, що хочуть.
Ти так казав, ти так робив,
Не міг брехати в очі.

Я знаю, трішки ревнував
І це було помітно,
Та ти чомусь не помічав
Тих поглядів привітних.

Я знаю, ти оберігав
І завжди був десь збоку,
Лише дивився і мовчав,
Так було того року.

Я знаю, я не ідеал,
Дозволь лише любити,
Не буде в нас такий фінал,
Ти будеш вічно жити.

Я знаю, ще зустрінемось,
Нам є що обсудити,
І будем, я тоді колись
До ранку говорити.

Я знаю, що скажу тобі,
Ти також добре знаєш,
Помилки справлю за тоді,
Ти також пам’ятаєш.

Я знаю, що люблю тебе,
Все інше неважливо,
Колись зустрінемось ще,
Брехня, що неможливо.


Рецензии