Менi так потрiбна твоя допомога

Мені так потрібна твоя допомога
дивися - в моїх очах немає нікого
Я не можу цього пояснити...
Допоможи мені жити...

Я так мало знаю, але відчуваю - лиш ти один
У цьому житті станеш мені близьким
Коли хворітиму, принесеш чай з малиною...
Назвеш рідною, коханою, єдиною...

Покладеш свою сильну руку на голову мені,
І я затремчу від щастя...торкнуся губами долонь твоїх...
І за цей спокій безмежно вдячна, засну...
Любитиму, як і півстоліття тому...

Коли повсякденність була такою важкою
Коли лише ти зміг бути зі мною
Коли врятував ту безпорадну дитину
Від невидимих самогубств щохвилини...

09/07/10


Рецензии