Горобина н1ч

Горобина ніч гриміла, стукала в вікно.
Стогнала та плакала проливним дощем.
Блискавкою нерви била,а на душу щем.
Промайнуло життя моє, немов одна ніч.
Не шкодую за прожитим, хіба в тому річ?
Хіба в тому річ,що вкрила коси сивина.
Хіба в тому річ,що ночі проходять без сна.
Ні рідненька!
Річ у тому,що лишилась на старість одна.
Горобина ніч гриміла,плакала в вікно.
Блискавка по нервам била бо їй все одно.


Рецензии