Творчiсть

Пробач мені за те,що було,
Ніхто не очікував на чудо,
Але ти прийшло так швидко,
Що я не встиг вимовити:Літо,
У моїх очах світає іскра надій,
Побачив не мало я о тих подій.

Що звели мене з глузду навік,
Краплі кохання торкаються вік,
Засинають мої надії з музикою,
Я сиджу біля вікна з гітарою,
Співаю про негаразди та успіхи,
Як страждають народи феллахи.

Я поглинаюсь у творчість назавжди,
Я знайду свою істину-буду страждати,
Вранці прокидатися, а ночами не спати,
Лише одне буду на своїй думці мати,
Це будеш ти, о моє літо, чекай на мене,
Тебе зустріну з вінком і в обійми до тебе.

А ти побудеш лише три місяці і покинеш,
Люди сподіваються, що ти, як фетиш,
Можеш змінити усе довкола, навіть час,
Бо ти, літо, і маєш великий вплив на нас.


Рецензии
Благодарю =)

Дмитрий Малик   06.09.2011 20:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.