Вовчанськ
Я відкрив істину до дружби,
Доїхавши до сонячного вкраю,
Невже мої друзі вже сяньби?
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а,
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а.
Перемкнув кордони своєї хати,
Набрав номер друга, дзвоню,
Почув друга і ще чиїсь голоси,
Вийшов через жито на авеню.
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а,
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а.
Бачу на дорозі квиток, руками взяв,
До очей своїх сліпих обережно підняв,
А там 21 травня виступає одна група,
Виступає Jah Pre , о-о, почую синкопа.
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а,
Во-во-во Вовчанськ, він завжди живо-о-о-й,
а-а-а-а-а-а-а ула-ула-лала-ла-ла-ла-а.
Воооооо-ввв-чанськ !
Свидетельство о публикации №110071006070