Сузiря надiй
Я блукаю по лезу ночі,
Бачу нездоланний обрій надій,
Що долає своєю силою людей.
О-у-є-о-є-у, Вогонь-моя стихія,
а-а-а-у-є-О-о-о-о,
О-у-є-о-є-у, Піпл-для них надія,
а-а-а-у-є-О-о-о-о.
Бажання ніколи не знало горя,
Бо грілося лише від мого лину
Я дивлюсь на небо-о-о-о зоря,
Якщо тебе не буде - я загину.
О-у-є-о-є-у, Сузір'я-моє бажання
а-а-а-у-є-О-о-о-о,
О-у-є-о-є-у, Кохання-як обличчя
а-а-а-у-є-О-о-о-о.
Свидетельство о публикации №110071006061
Борович Олег 06.09.2011 20:20 Заявить о нарушении