Твоi очi

Я закохалась в твої очі,
Але хіба таке можливо?
Щодня, щоранку і щоночі
Я марю цим, бо це важливо.

Я озираюся навколо
Й повсюду бачу лиш тебе,
Я закриваю очі, й знову - 
Лише одне, лише одне...

Такий глибокий, ніжний погляд,
Тону там, наче в забутті,
Приходжу в себе й просто прошу:
"Будь ласка, сонце, вір мені!

Твоє кохання берегтиму,
Віддам тобі усю себе
І мрію ту мою єдину - 
Без тебе там нема мене..."


Рецензии