Аби знав де впадеш...

пародія на вірш Оксани Яблонської

Ніхто не знає

Ніхто не знає, як приходить сон
І ледь торкається до стегон,
І ти випорскуєш на волю до
Незнаного шаленства его...

Ніхто не знає глибини торкань,
Коли від них скипає шкіра,
І сотні тисяч інь і тисяч янь
Кладуть комусь душі офіру.

Ніхто не знає трему відчуттів,
Як стогони сплітаються в єдиний,
Коли ніхто до тебе не хотів
Занурювати серце в терпкий іній.

Ніхто не вміє замовляти сон,
В який приходиш і лелієш...
Ніхто не вміє замовляти в тон...
А я - умію ... 

26 червня 2010 (написано для фестивалю "Відкриті Небеса")

-------------------------------
Аби знав де впадеш...

Аби ж то знав, коли той сон прийде
торкатися до розпашілих стегон
Аби ж то знать коли і де
Волатиме до неба еґо
Знавиці трему відчуттів
в суплітті стогонів і марень,
що кличе тих, хто не хотів
серця занурювати в хмари
терпкого інію! Чи ж даром
летять ті сотні тисяч Янь
хвостатих до одної Іні
в марнотній спразі сподівань,
що запліднять її на сіні
Ніхто не вміє замовляти сон
лише вона уміє
Вона леліє! Бачиш он?
Вона ... леліє...


Рецензии
Відмінна пародія !!! Але...не доведи, Боже, попадати на олівець автора!!!
Вдячна! З ніжністю Марго
"лиШе.."

Маргарита Метелецкая   27.07.2010 12:12     Заявить о нарушении
^-) дякую за "зокрий глаз"! обіцяю на Вас, Марго, пародій не писати :-)

Svyatoslav Synyavsky   27.07.2010 21:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.