Коханка-емоцiя

Краплинкою вологи
сковзаю по тобі...
...по шиї,
грудях між,
доріжкою,
наповнюю виїмку у животі...
Ти увісні,
я у тобі...
Розбудиш творами Кафки,
в обіймах-променях
я випарюсь-прокинусь,
посміхнуся.
"Втомилася?"
Я відшучуся.
Сором`язливий ранок
з`їдає сонцем очі.
Я у тобі ще раз розтану
коханкою-емоцією.
Натягнута струна увірветься,
туману напустить у голову,
по тілу-ваті струмом розіллється
й вріжеться у пам`ять ножем-подвигом.
...Ти спиш.
Розбудити не рішуся.
Поцілунком-мишею із тебе виберусь...
Проберуся
стрілкою
у годинник-день. (10.07.2010)


Рецензии
це...
це не вiрш...
це щось бiльше...
коли відчуваеш те, про що читаеш, це...
молитва

Костинский Андрей   15.08.2010 19:13     Заявить о нарушении
Дякую, Андрію :).

Оксана Мосенцева   21.07.2010 00:14   Заявить о нарушении