Граждонину УССР
В глыбокы подумкы занурыв,
Та й погляд в никуды здийняв.
Чи не тому, що розумиеш,
В чому, зизнавшись, аж зумлииш,
Що не того ты так чекав.
Кому-то друже, зирки сяють?
Чию то долю освитляють?
А тэ байдуже, бо не нам.
Не нам казалы обицянкы,
Не ридний земли выхованкы,
Оманой льстылы батракам!
Свидетельство о публикации №110070906126