п сня серця

Не мовчи, моє серце, не треба,
Хоч сумну пісню, ти заспівай,
Хай летить вона високо в небо,
Пролітає крізь пекло і рай,
Пролітає крізь біль і негоду,
Крізь кохання і тисячі слів,
Крізь тортури і вічну свободу,
Крізь замріяні очі і гнів.
Не мовчи, моє серце, хай знають,
Що жива я, бо ти не мовчиш,
Що до Господа тебе звертаю,
Що в мені, ти палке, так дзвениш.
А у відгук, я чую, несуться
Всі безмежні чуття – щастя й сум,
І солодкими сльози здаються
Серед тисяч надуманих дум.
Не мовчи, моє серце, не треба,
Ти згадай всіх веселих пісень,
Бо нам щастя пророчило небо –
З ним новий починається день!


Рецензии