Маленьке дiвчисько
прищаве дівчисько.
Їй щастя замало
що мариться близько.
Дрімав я в домівці -
спокою колисці.
Але малій зірці
не файно на місці.
Скотилася з неба
любов розбудила.
Сказала: «Не треба!»-
і далі поплила.
І сам я, дивуюсь,
як серце співало.
Маленьке дівчисько
мене покохало.
Свидетельство о публикации №110070902013