Essмя. 14
Й. ЩЫПАЕ.
И. НОЛЬМН В РЕАКЦЪИ!
ХХ.. ЦЕ ЩО ТАКЕ?!! – ВЖЕ ВОЗМУЩАЕТЬСЯ. –
ВИН ЩО, МНЕ ИГНОРИРУЕ!!?
ННУ ЛЛАДНО! ВИН ЩЕ МЕНЕ НЕ ЗНАЕ.
ДУМАЕ, ЩО РАЗ Я НЫМ ИНЬТЕРЕСУЙСЬ, ТО В НИММ НЕ МА ВЖЕ НЕДОСТАТКИВ!!
СЧSS Я ТБИ ИХ ПОКАЖУ! Х..
И. НАЧЫНАЕ В НЁГГО ПЛЮВАТЫСЬ:
ВАРGАТЫЙ ТЫ!
ТЫ В Е НОСАТЫЙ!
ТЫ В ЕСЬТЬ ПУЛЬКАТЫЙ!
Й! ВОПШЕ! ТЫ ЙКЫЙСЬ УРОДД!!
….
ХХ.. И ЩО ЦЕ Е?!!
ВИН ЩО, НЕОБИЖАЕТЬСЯ?!!!
МОЖЕ Я НЕ НАД ТЫМ ЙЗДЁВАЮСЬ, ЧТО ЙЙГО ЗАДИНЕ?
ТААК.. ПОПРОБУЮ ЩОСЬ ДРУГЕ. ХХ..
И ПРОБУЕ:
ТЫ В Е ПРЫДУРКУВАТЫЙ, БО Я ВЖЕ СТИЛЬКЫ В ТУТ ИЗДЁВАЮСЬ,
А ТЫ НЫЯК НЕ РЕАГИР’ЙШ!
….
ТЫ В ЕСЬТЬ НЕ ЛЮБАПЫТНЫЙ, БО Я СТОЛЬКО ЗДЕСЬ ПИЩЮ,
А ТЫ НЕ ЧЮЙШ!!
….
ТЫ В ЕСМЬ БАЙДУЖЖЙ, БО Я ТАБОЙ ЦИКАВЛЬSSЬ,
А ТЫ В АТВЕТ МОВЧЫШЪ!!!
….
…. (ЦЕ ВОНО ПЛАЧЕ. БО ПОНЯЛО, ЩО ЙЙММУ НЕИНТЕРЕСНЕ.
НУ Й ЩО? – ЦЕ ЖАЛЪЕТЬСЯ САМО ДО СЕБЕ.-
НЕХАЙ МЕНИ ПОМОЖЕ!
АТО! САМ СТАВ ТАКЫМ Й ЗАБУВ ПРО ДРУГЫХ!
А Я БЫ НЕЗАБУЛО. ТОМУ. Я БИЛЬШ, ЧЫМ ВИН, ДОСТОЙНЕ.
И БУДУ ПЛАКАТЫ! МОЖЕ ХОТЬ КЩОСЬ ПОЧУЕ..
У…..)
Х.. КЩО ТАМ ГУДЫТЬ? НЕВЖЕ КЩОСЬ ПЛАЧЕ?!!
ОЙ-ЬОЙЙ!! ЧО Я НЕ ВВЧУВ РАНИШЕ?!! Х..
У…..
Х.. ТА ПЕРЕСТАНЬ ВЖЕ ПЛАКАТЫ! Я Ж ВЖЕ ПОЧУВ ТЕБЕ!!
У….. ТЫ НЕ ТАКЫЙ, ЯК Я ХОТИЛО!
См. Еssмя. 15.
Свидетельство о публикации №110070803864