Благання

Я благаю – вимкни звук!
Я так мрію чути тишу…
Тільки шкода – серця стук
Мене досі не полишив…
Я благаю – дай води!
Вже не хочу каву пити…
Непомітно відійди.
Може, вдасться утопитись?
Я благаю – не кричи!..
Не потрібна мені сповідь!
Краще трохи помовчим -
Час нікого не відновить…
Не розказуй про любов -
Світ мій все одно не чує.
Тільки шкода – чорна кров
Досі боляче пульсує…
Я благаю – дай стрічок! -
Коси в трави повплітаю.
По мені не став свічок -
Я не вірю в Бога, знаєш.
Я благаю – вимкни звук -
Він мої думки лякає…
… без твоїх коханих рук
День і ніч я смерть благаю…


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.