Сусiди

Я люблю своїх сусідів.
І себе я теж люблю.
Але іноді зриваюсь
В батарею стукочу.

Вони всі прекрасні люди.
Просто радість аж бере.
Але іноді буває
Щось в середині реве.

Особливо полюбляю,
Коли хтось ремонт почне.
І прекрасно оспіває
Небо зоряне нічне.


Рецензии