V. V. - 80

Kai liepa gimes,
Su liepom ir gyvenat,
Nors vejai kartais lauzdavo sakas.
Lietuvoj auges,
Bet joi mazai gyvenes,
Nes audros tankiai plesdavo burias.
Bet jokios vetros,
Ir ziaurios bangos,
Jums nesutrugde plauk tiesiu keliu.
Pasieket kranta,
Nuleidot inkara,
Tai pasilikit visada zvaliu.

Alytus 2010 liepos 6 d.


Рецензии