То так
Торкався волосся твого, і в блакиті
Очей твоїх щастя довічного знак.
Питав я тебе, чи ти вмієш любити.
Ти відповіла:
- То є так.
Обличчя втопало у морі туману,
Пальто не ховало дівочого стану,
Від тої краси я зім'як.
Промовив: - Сніги навесні всі розтануть.
Ти відповіла:
- То є так.
Краплинка туману потрапила в око,
Я знаю тебе: ти дівчина нівроку,
Хоч маєш для мене ти гак.
Сказав: - Ми старіємо кожного року.
Ти відповіла:
- То є так.
(февраль 2009)
Свидетельство о публикации №110070601643