думи моi, думи моi...
розірвете голівоньку не втигну й сказати
де вас стільки набирається,
відчепитись як від вас, щоб не маятися
що ви хочете від мене і на що надієтесь,
за що ж ви так мучите, що зі мною дієте
перейдіте я вас прошу, в голову другую,
є ж стільки голів пустих, що не підрахую
то якраз буде всім рівно, всі будуть трудитись,
нащо лізете одному, щоб його нудити
думи мої, всі ви мої, куди вас дівати,
не розірвіть моє серце – ще хочу співати
1992р.
Свидетельство о публикации №110070600122