З мiсяця душа котяча! -2

********************************

То ж вночi ,як  Мiсяць  сходить,
Всих   котiв   неначє   зводить
Вiн   до   себе, як    магнiтом ---
Притягає    своїм     свiтлом .
То   ж   душа   моя   кота
Вдень   до   мiсяця   лiта !
Тiлом  вдень  кiт  начє  спить,
А   душа   ж   його   летить
Аж   до  Мiсяця  -- до  дому.
В  iншiм  тiлi  живе  в  ньому
На  поверхнi  -- не побачиш--
Мiсяць    їх     ховає     начє .
От,  як   тiльки   засинаю ,
Тiлом   тут   вiдпочиваю .
А    до    Мiсяця    душа,
Майже,  миттю   вiдлiта !
Скорше  промiня  летить
Свiтла, що, дивись, горить!
Мiсяць — то  є  дiм  котячий !
У   ночi   коти   все   бачуть
Дуже  добре.  Свiтить   їм
Їх   котячий  рiдний   дiм.
То  ж  душа   котяча   має,
Як   до  дому   потрапляє,
Iнше  тiло — форму  iншу--
Теж  тварини, тiльки  бiльшу .
Особливi    цi    iстоти !
Та  вони  "щось"  мають   проти....
Проти  нас  -- земного  людства.
Мають    на   Землi    рiдство
Серед    деяких     людей .
Мають   декiлька   iдей :
Скористатись   як   Землею ;
Як    оволодiти    нею ?!.....
Бо  Земля  -- це  кращiй  дiм .--
Хочуть    володiти    ним !
В  норах  там  вони  живуть .
Цiлiї    мiста    будують !
У    пiдгрунтi    Мiсяця
Все   життя   їх   мiститься !

********   / 4.07.2010 р. /

       / далi   буде /.......


Рецензии