ЩОСЬ ТАМ
............................................
якось Вороні ЩОСЬ-ТАМ Бог послав –
(чи пармезану , чи фети, чи сала –
історія замовчує) – мовчала,
схопивши дзьобом прЕзент, але ґав
ширяють сотні! – гріх не половити...
....І випустила ЩОСЬ-ТАМ поміж квіти,
у трави....
Не знайти уже, кранти!
Хіба зі мною пошукаєш ти...
...Та обережно – бо табун летить
Пегасів яблуневих – хвіСТ ТРубою!
(ЗВиняй за ЗБіги ЗВуків – то зі мною
Таке буває ) –
І уже за мить
все ПТаСТВо (сойки, галки, дятли тощо)
кричать Вороні: «Виплюнула пощо
ти Божий подарунок – (сир чи сало
історія замовчує))) –
ковтала
сльозу гірку роззява чорнокрила,
і вітер дув (із півночі), і мило
було шукати нам у травах диких
те Боже ЩОСЬ – як нитку Евридики)
Свидетельство о публикации №110070505056
Той пармезан не буде смакувати...
Сидить Ворона за вікном,
очима ловить ґав
Але не випускає сиру з рота
Така її робота, бо ж інший
час настав!
:-)
Svyatoslav Synyavsky 05.07.2010 18:35 Заявить о нарушении
Svyatoslav Synyavsky 07.07.2010 17:39 Заявить о нарушении