Лети, якщо хочеш...

Іноді буває так,
Що ти не хочеш жити,
Лиш хочеться бігти
І сісти на літак,
Полетіти світ за очі.
Ніколи не плакати
І любов свою не шукати
У темряві ночі.
І сльози по щокам,
І сердце б`ється знову...
Ти хочеш почати розмову,
Але душа не вірить словам...

Лети, якщо хочеш летіти,
Біжи, якщо хочеться бігти,
Тільки себе не згуби,
Любов свою не загуби...

А щє буває так,
Що ти хочеш зникнути,
З лиця землі себе стерти...
Здається, що він про тебе забуває...
Не хочеш бачити нікого,
Нікого не хочеш чути
І нічого тобі сказати...
Лиш бути біля нього одного!
Ось про що ти просиш,
Коли з неба падають зорі,
Коли хвилі шумлять на морі
І ти на піску сидиш...
Ти хочеш полетіти - відлітай,
и хочеш втекти - тікай!
Але від любові не втечеш
І завжди її згадуватимеш...

Лети, якщо хочеш летіти,
Біжи, якщо хочеться бігти,
Тільки себе не згуби,
Любов свою не загуби...

Лети, якщо хочеш...


Рецензии