Зн маючи косметику я зн маю маску з обличчя

Знімаючи косметику
я знімаю маску з обличчя
і мене справжню
впізнають не всі
а в мене паморочиться в серці
від високого неба
в обіймах дощу
Люди!Не ходіть по калюжах!
Це все одно що топтати хмари
а це не ввічливо
а це не можна
я візьму люстерко
і пускатиму сонячних зайчиків
у вікно навпроти
а їх ніхто не спіймає
бо там тихо
бо там  нікого
і коли самотність
приповзе до мене
я піду гуляти комусь на зустріч
перестрибуючи калюжі
                30.03.2010


Рецензии