Тебе почувши, я радiю
З тобою яскравіший світ,
Я довго колихав надію...
Тебе я ніби розумію...
Від хвилювання все тремтить.
Мені не соромно зізнатись -
Тобі б я міг сказати все!
І є ще, чого не відняти...
Тебе ні з чим не порівняти,
Ти краща за усе, що є!
(январь 2008)
Свидетельство о публикации №110070401970