Чом спека така нависла над мiстом?
Ти знову одна у темному небі...
А я б так хотів прохолоди каністру,
І марити в спеці дощем біля тебе...
А я б так хотів тебе точно відчути,
І шанси свої всі отримати знову,
Моє щире серце не вибачить лютий,
Тому буде все - але все по-новому.
Кохання нове, і морози новітні,
І я біля пічки забуду про тебе.
І вже дочекатися схочу я квітня,
Щоб знову вдивлятися в зоряне небо.
(2005-2012)
Свидетельство о публикации №110070302093